Për një shtëpi të ngrohtë, ambient ekologjik dhe të freskët në të gjitha stinët e vitit

Adetex sjell freskinë gjatë verës dhe ngrohtësinë gjatë dimrit në shtëpinë tuaj, në kompaninë tuaj, në të gjithë ndërtesën tuaj, duke krijuar një baraspeshë të përsosur midis temperaturës, lagështisë, freskisë dhe lëvizjes së ajrit...

Shërbimet

Ngrohja qendrore

 • Me Radiatorë
 • Në dysheme
 • Me Fan Coil me ujë
 • Me Fan Coil sistemi  VRF
 • Me pompë termike ajër-ajër
 • Me pompë termike ajër-ujë
 • Me pompë termike ujë-ujë
 • Gjeotermale
 • Me kalda të lëndëve djegëse të ndryshme (Dru, Qymyr, Pelet, Gaz)

Ftohja

 • Ftohje në dysheme
 • Ftohje me Fan Coil me ujë
 • Ftohje me Fan Coil sistemi VRF
 • Ftohje me kanale

Ventilim-Klimatizim

 • Me Klimakomorë (AHU)
 • Me rekuperator (Kanale kater kendore, rrethore)

Sisteme Solare

 • Panele diellore
 • Bojlera për ujë sanitar

Rreth nesh

Kompani mbi 10 vjet përvojë pune profesionale

Adetex shpk është një kompani e specializuar për furnizimin dhe instalimin e të gjitha sistemeve të ngrohjes qendrore për ambientin tuaj. Tek ne do të gjeni shërbimet më profesionale për instalim dhe të gjitha produktet më kualitative të prodhuesve më të njohur botërorë për të gjitha llojet e instalimeve të:

 • Ngrohjes qendrore
 • Ftohjes
 • Ventilimit dhe klimatizimit

Andaj nëse doni të krijoni një ambient të ngrohtë dhe modern për familjen tuaj apo biznesin tuaj, atëherë ejani në Adetex!

Përveq matarialeve kualitative ne do ju ofrojmë këshilla dhe zgjidhje më të mirë për të gjitha problemet tuaja. Përvoja e jonë 10 vjeqare, me staf të kualifikuar dhe kualiteti i materialeve janë garancë që ju do merrni më të mirën për shtëpinë tuaj.

Ndaj mos hezitoni! Ejani në Adetex, binduni në shërbimet tona! Ju mirëpresim!

Njoftimet

Tuesday, 13 June 2017 / Published in Njoftimet

Adetex është duke i realizuar punimet e ngrohjes qendrore ne kompleksin afarist banesor Royal City në lagjen Mati 1 Rr. Muharrem Fejza, Prishtinë . Objekti ka etazhitet P+8 me 3 Hyrje ku çdo kat përmban 20 banesa, gjithsejtë 160 banesa.

Wednesday, 03 May 2017 / Published in Njoftimet

Adetex së shpejti do filloj punimet e ngrohjes qendrore në Kompleksin afarist banesor “Dukagjini Residence” që ka pozitë ideale si kompleks me lokacion në lagjen Lakrishte ,Rr. Bulevardi Bill Clinton, 10 000 Prishtinë, Kosovë.

Në afërsi të rreth rrotullimit jug-perëndimor në Unazën Qendrore të Prishtinës. Në afërsi me Ambasadën e re të Amerikës.

Projekti në tërësi përmban 13 Kate, 228 njësi banimi, 18 Tipe, të shpërndara në 3 Hyrje

TOP