Shopping center Albi Mall 2016

Albi Mall si qendra tregtare më e madhe ne rajon në vitin 2016 i shtoi nje  aneks të ri me sipërfaqe ndertuese prej 23000 m2 .

Adetex përfundoi këto punë:

  • Furnizimi dhe Instalimi i Ngrohjes – Ftohjes ,Ventilimit dhe Klimatizimit
  • Sistem 4 gypor
  • Furnizimi dhe instalimi i
    kalldatores.

Albi Mall

  • Ngrohje 2x450kW
  • Ftohje 3x365kW

Cineplexx

  • Ngrohje 350kW
  • Ftohje 250kW

Viti i ekzekutimit: 2016

Vendi: Prishtinë

Investitori: Albi Commerce