Shopping Center Albi Mall 2018

Albi Mall si qendra tregtare më e madhe ne rajon në vitin 2018  renovoi objektin dhe shtoi një aneks të ri me sipërfaqe totale prej 50000m2 .

Adetex përfundoi këto punë:

  • Furnizimin dhe Instalimin e 430 Fal Coil-ëve me sitstem 4 gyporë
  • Furnizimin dhe instalimin e 6 Klimakomorëve me volum ajëri prej 200000 m³
  • Furnizimin dhe instalimin e 5 Chiller-ëve me kapacitet total prej 3000kW
  • Furnizimin dhe instalimin e 3 Kalldave me kapacitet total prej 1000kW

Realizimi i këtij projekti është kryer nga një staf profesional me një afat rekord prej 8 muajve.

Viti i ekzekutimit: 2018

Vendi: Prishtinë

Investitori: Albi Commerce