Rreth nesh

Mirë se vini në Adetex

Adetex shpk funksionon tani me sukses të jashtëzakonshëm në tregun e Kosovës duke ofruar gamë të gjerë të shërbimeve dhe produkteve të kualitetit të lartë me çmime shumë konkurruese.

Vizioni: Të jetë lider në treg në ofrimin e shërbimeve profesionale.

Misioni: Të krijojë raporte të shkëlqyera me klientët duke iu ofruar zgjidhje, këshilla dhe shërbime adekuate për nevojat e tyre.

Për këtë qëllim kompania ka hapur selinë kryesore në: Rr. Muharrem Fejza (afër Këshillit Gjyqësor), Prishtinë-ku gjendet edhe depoja kryesore.  Kompania në stafin e vet ka inxhinierë të makinerisë dhe të ndërtimtarisë. Gjithashtu në kuadër të kompanisë funksionon edhe sektori i shërbimeve i cili është shumë profesional dhe me përvojë mbi 10 vjeçare.

 

PREV
NEXT

Adetex shpk është një kompani e specializuar për furnizimin dhe instalimin e të gjitha sistemeve të ngrohjes qendrore për ambientin tuaj. Tek ne do të gjeni shërbimet më profesionale për instalim dhe të gjitha produktet më kualitative të prodhuesve më të njohur botërorë për të gjitha llojet e instalimeve të:

  • Ngrohjes qendrore
  • Ftohjes
  • Ventilimit dhe klimatizimit

Andaj nëse doni të krijoni një ambient të ngrohtë dhe modern për familjen tuaj apo biznesin tuaj, atëherë ejani në Adetex!

Përveç materialeve kualitative ne do ju ofrojmë këshilla dhe zgjidhje më të mira për të gjitha problemet tuaja. Përvoja  jonë 10 vjeçare, me staf të kualifikuar dhe kualiteti i materialeve janë siguri që ju do merrni më të mirën për shtëpinë tuaj.

Ndaj mos hezitoni! Ejani në Adetex, binduni në shërbimet tona! Ju mirëpresim!

 

TOP