Produktet

Adetex gjithashtu ka shitoren e saj me materiale më cilësore të firmave të njohura që janë konkurrues botërorë si Belimo, Aermec, Wilo, Wika, Bianchi F.lli S.p.A, Polix, APE raccorderie, Sesta SRL, Faso-Plast, Fiorini, MIT etj.

Më poshtë gjeni disa nga llojet e produkteve.

Për më shumë informata rreth çmimit, llojeve dhe sasisë së produkteve mund te kontaktoni në nr 044 303 613 ose të vizitoni dyqanin e Adetex .

TOP